Stap uit je schulden

Het online programma met een oplossing voor jouw schulden

DSCF0157

Met "Stap uit je schulden" heb ik een online programma ontwikkeld dat mensen helpt om uit de schulden te komen.

Iedere week een les, iedere week een ander thema. We werken aan je budget. We gaan aan de slag met je administratie. En daarnaast steun ik je om los te komen van je gevoel van schaamte, van de angst wat er gaat gebeuren als je echt aan de slag gaat met je financiën.

Ik leer je welke mogelijkheden er voor jou zijn. Je maakt daarin je eigen keuzes.

Elke week inspiratie, motivatie en praktische kleine opdrachten die er samen voor gaan zorgen dat je leven echt verandert. Want jij kunt aan het einde je eigen actieplan schrijven om uit de schulden te komen. Sterker, je bent al volop begonnen!

Het programma is uitsluitend beschikbaar voor organisaties. Zij kunnen het aanbieden aan deelnemers. Neem voor meer informatie contact op.

Een korte uitleg van het programma

Video intro "Stap uit je schulden" 

Bekijk de video voor uitleg over het online programma "Stap uit je schulden".

Ik weet na tien jaar ervaring als schuldhulp professional wat nodig is om uit de schulden te komen. Ik heb een  online programma ontwikkeld zodat ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken om te werken aan een oplossing.

Het programma is beschikbaar voor organisaties die het aan deelnemers kunnen aanbieden.

Voor meer informatie neem je vooral even contact op.

Succesverhalen

Ervaringen van deelnemers

It is unbelievable how simple natural remedies can help you this way! These guys are amazing with adequate knowledge about everything.

  • Sarah Mayer

It is unbelievable how simple natural remedies can help you this way! These guys are amazing with adequate knowledge about everything.

  • Marc Reiter

It is unbelievable how simple natural remedies can help you this way! These guys are amazing with adequate knowledge about everything.

  • Laura Koller
Veelgestelde vragen

Staat je antwoord er niet bij, dan kun je natuurlijk even contact opnemen.

Vraag: Ik wil graag meedoen aan het programma, hoe kan ik me aanmelden?

Antwoord: Op dit moment is het programma alleen voor organisaties beschikbaar. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je in ieder geval veel tips en inspiratie.

Houd ook de social in de gaten, want ik geef wekelijks een webinar waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel. Ook kun je je vragen stellen. 

Vraag: Is het programma ook interessant voor mijn organisatie?

Antwoord: Het online programma is geschikt voor organisaties die een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en mensen begeleiden die (ook) financiële problemen hebben. Voorbeelden zijn verzekeraars, aanbieders van geestelijke gezondheidszorg en reaintegratiebedrijven. Ook interesse? neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

Vraag: Kun je me ook persoonlijk van mijn schulden afhelpen?

Antwoord: Het is in Nederland niet toegestaan om rechtstreeks schuldhulp aan te bieden. Als je schulden hebt en je wilt professionele persoonlijke hulp, kun je naar de gemeente voor een aanvraag schuldhulpverlening. 

Je kunt wel mijn webinar volgen, houd social in de gaten voor de data. Daar is ook ruimte voor het stellen van vragen.

Adres

Neem contact op als je vragen hebt over het programma.

Rodenbergsedreef 4

3972 DP Driebergen

06 1500 4337

info@deonlineschuldencoach.nl

Social

Volg ons & deel ons als je wilt.