Over mij

Liselotte Maas

DSCF0079

Vanaf mijn stage bij de Kredietbank in Purmerend ben ik gegrepen door de schuldhulpverlening. Een praktische manier van hulp geven aan mensen op een moment dat ze het hartstikke hard nodig hebben. Nadat ik een aantal jaren als schuldhulpverlener en bewindvoerder heb gewerkt, besluit ik mijn eigen bedrijf te starten. 

Met mijn bedrijf heb ik als bewindvoerder voor mensen in een wettelijke schuldsanering honderden mensen begeleid naar een schone lei. Daarnaast heb ik als trainer professionals en vrijwilligers opgeleid in het werkveld van budgetcoaching en schuldhulpverlening. 

Bij de Raad voor Rechtsbijstand heb ik nieuwe innovatieve dienstverlening ontwikkeld en de mogelijkheden en kracht ervaren van online hulp. 

Ik volg al jaren coaching voor mezelf. Het helpt me enorm om te groeien, om nieuwe wegen te bewandelen en te vertrouwen op mijn eigen unieke kwaliteiten.

Al mijn kennis en ervaring over hulp bij schulden, coaching en vernieuwende dienstverlening bundel ik nu in De Online Schuldencoach.

Op naar een oplossing voor iedereen met schulden!

Liselotte Maas

Augustus 2018

Adres

Neem contact op als je vragen hebt over het programma.

Rodenbergsedreef 4

3972 DP Driebergen

06 1500 4337

info@deonlineschuldencoach.nl

Social

Volg ons & deel ons als je wilt.