Over mij

Liselotte Maas

DSCF0079

Vanaf mijn stage bij de schuldhulpverlening in Purmerend ben ik gegrepen door de schuldhulpverlening. Een praktische manier van hulp geven aan mensen op een moment dat ze het hartstikke hard nodig hebben om ondersteund te worden. Nadat ik een aantal jaren als schuldhulpverlener heb gewerkt, besloot ik mijn eigen bedrijf hierin te starten. 

Met mijn bedrijf heb ik als bewindvoerder voor mensen in een wettelijke schuldsanering honderden mensen begeleid naar een schone lei. Daarnaast heb ik als trainer professionals en vrijwilligers opgeleid in het werkveld van budgetbegeleiding en schuldhulpverlening. 

De afgelopen jaren heb ik gekozen om iets nieuws op te starten. Bij de Raad voor Rechtsbijstand mocht ik aan de slag met innovatieve juridische dienstverlening. 

Ik volg al jaren coaching voor mezelf, het heeft me enorm geholpen om steeds nieuwe wegen te bewandelen en te vertrouwen op mijn eigen unieke kwaliteiten.

Al mijn kennis en ervaring over hulp bij schulden, coaching en vernieuwende dienstverlening bundel ik nu in De Online Schuldencoach.

Liselotte Maas

Augustus 2018

Adres

Write to us using the form below.

Rodenbergsedreef 4

3972 DP Driebergen

06 1500 4337

info@deonlineschuldencoach.nl

Social

Write to us using the form below.