In zeven stappen op weg naar een oplossing

Stap uit je schulden

Geldproblemen knagen aan je. Het laat je niet meer los. Je voelt je verlamd en hebt geen idee waar te beginnen. Helaas overkomt het veel mensen. Na een scheiding, verlies van werk of om een andere reden.

Wat de reden van jouw geldprobleem ook is, er is altijd hulp. Ga aan de slag en vindt de hulp die bij jou past. Het programma wordt je gratis aangeboden door gemeente Amstelveen.

Zet vandaag de eerste stap en meld je aan!

Pauw
Unsplash - foto pauw

 

 

" Er is een oplossing voor iedereen met schulden. Je moet zelf de eerste stap durven zetten."

Het Programma

Je ontvangt elke week een e-mail met een video en een werkboek. Zo ga je elke week met een onderwerp zelf aan de slag.

Begeleiding

In de wekelijke e-mail vind je een werkboek dat je makkelijk kunt downloaden. Zo help ik je eenvoudig op weg.

 

 

Heldere video

Bij elke e-mail ontvang je een duidelijke video met uitleg. Bijvoorbeeld wat je zelf kunt doen en om je een hart onder de riem te steken, dat er echt een oplossing vor je is.

Vragen?

Als je er niet uitkomt, mail me dan. Ik help je graag op weg.

 

 

Wat zeggen anderen over het programma?

Het programma heeft een heel persoonlijke benadering. Het is fijn dat iemand mij begrijpt. Het heeft me echt aan het denken gezet. Ik hoef het niet alleen te doen.

  • Diet-Testimonial3-free-img.jpg
    Sherry

Ik heb lang gedacht dat het vanzelf goed zou komen. Maar dat gaat helaas niet vanzelf. Ik kan mijn geldzaken nu beter overzien.

  • Diet-Testimonial4-free-img.jpg
    Leo

Het is een programma met veel tips en steun voor mensen met geldzorgen. Ik hoop dat het mensen ook helpt om eerder naar de gemeente te gaan voor hulp.

  • Diet-Testimonial1-free-img.jpg
    Manon, schuldhulpverlener

Over Liselotte

Jouw online schuldencoach

Ik ben Liselotte. Wat ik graag wil, is dat er voor iedereen met schulden een oplossing komt. Want het hebben van schulden doet zoveel met je. Ik wil iedereen met geldzorgen dan ook als eerste zeggen: 'Er is een oplossing, echt!' En ik wil je laten inzien dat het niet aan jou ligt, maar het hebben van schulden voelt heel erg zwaar. Het programma helpt je om de eerste stappen te zetten. Zodat je weer lucht krijgt en weet wat er mogelijk is aan hulp. Veel kun je zelf al doen en soms heb je daarbij extra hulp nodig van iemand. Ik hoop dat je die stap zet als het nodig is. Want er is echt een oplossing, maar je zult zelf de eerste stap moeten zetten.  Het programma helpt je daarbij.

De online schuldencoach werkt samen met Gemeente Amstelveen en is daarom gratis voor alle inwoners.

Contact

Neem contact op als je meer wilt weten: info@deonlineschuldencoach.nl

Social

Volg ons op YouTube en LinkedIn