Adviesraad

De Online Schuldencoach ontwikkelt online cursussen voor hulp bij schulden. Voor het verder ontwikkelen van het programma, de strategie & uitrol, is het heel prettig gebruik te maken van expertise van professionals. Ieder op hun eigen vakgebied. Ik ben dan ook heel blij met de adviesraad die bestaat uit ‘wijze uilen’
Dat zijn Peter van den Biggelaar en Stef den Daas.

Peter van den Biggelaar is oud-directeur van de Raad voor Rechtsbijstand. Een bevlogen directeur met een sociaal hart. Peter heeft mede bijgedragen aan de invoering van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) en heeft samen met HIIL de innovatieve online dienstverlening Rechtwijzer als publiek-private samenwerking ontwikkeld.

Stef Den Daas is werkzaam geweest als teamleider Schuldhulpverlening bij de Regionale Sociale Dienst in Zeist. Stef was met zijn team een voorloper als het gaat om een integrale aanpak van schulden. Persoonlijke aandacht, een open werksfeer en denken in mogelijkheden is wat hem typeert. Op dit moment is hij bestuurslid bij de SBRU, een stichting die bewindvoering verzorgt in de regio Utrecht.

Contact

Neem contact op als je meer wilt weten: info@deonlineschuldencoach.nl

Social

Volg ons op YouTube en LinkedIn